ETUSIVU

UUSIN LEHTI

ARKISTO

TILAAJAPALVELU

TOIMITUS

MEDIAKORTTI
Suomen Luonto

Alkuvuoden paras juttu

Kesäkuun numeron Kuka kurkkii metsässä? oli lukijoiden ylivoimainen suosikki äänestyksessämme alkuvuoden parhaasta jutusta. Kurkiartikkelin teksti on Alice Karlssonin käsialaa, ja pääosan kuvista ovat ottaneet Markku ja Heikki Nikki.

Toiseksi parhaaksi nousi Antti Halkan kirjoittama ja Urpo Koposen kuvittama Kyiden lumoissa (5/02) ja kolmanneksi Markus Sirkan kirjoittama ja kuvaama Kalottireitti vie kolmen valtakunnan tuntureille (6/02).

Annetuista 224 äänestä 42 meni voittajalle. Kyyt saivat 25 ja kalottireitti 14 ääntä. Aivan ilman suosiota ei jäänyt yksikään artikkeli, ja muutama listamme ulkopuolinen lukijoiden ehdokaskin löytyi. Kiitos palautteesta ja osallistumisesta!

Onnetar suosi seuraavia äänestäjiä:
Luontokirjan saivat Marja-Liisa Tuomi, Seinäjoki, Elina Kuusisto, Rutava, Hannu Kivelä, Juorkuna, Sirkka Laakso, Helsinki ja Jaana Salonen, Oulu.

Luontovideon saivat Vesa Ala-Kulju, Valkeakoski, Outi Kauppala, Kouvola, Reino Holstila, Hämeenlinna, Päivi Sääksvuori, Jyväskylä ja Marja Heikinheimo, Ivalo;

Luonto soi -cd:n saivat Pirkko Aaltonen, Valkeakoski, Hilkka Kelppe, Salo, Eeva Strandén, Rasivaara, Maija Mäkineste, Alavus ja Salme Kangassalo, Raisio. Onnittelut voittajille!PALAUTE   YHTEYSTIEDOT