ETUSIVU

UUSIN LEHTI

ARKISTO

TILAAJAPALVELU

TOIMITUS

MEDIAKORTTI
Suomen Luonto

Suomen Luonto etsii toimitussihteeriä

Suomen Luonto on Suomen luonnonsuojeluliitto ry:n julkaisema erikoisaikakauslehti, luonnonystävän ykköslehti, jonka levikki on noin 27 000. Se on ilmestynyt jo vuodesta 1941.

Etsimme uudistuvaan Suomen Luontoon TOIMITUSSIHTEERIÄ pysyvään työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 1.10.2007. Palkkaus on Suomen journalistiliiton työehtosopimuksen palkkaryhmä III a:n mukainen.

Toimitussihteeri on lehden toimituksellisen prosessin keskushahmo, joka huolehtii Suomen Luonnon kymmenen 76-84-sivuisen numeron kokoamisesta taittoon, yhteydenpidosta taittajaan ja taiton viimeistelemisestä yhdessä muun toimituksen kanssa. Työhön kuuluu myös osallistuminen lehden numeroiden suunnitteluun, teksti- ja kuvatoimitusta, yhteydenpitoa avustajiin sekä lukuisia muita tehtäviä.

Toimitussihteerin on oltava järjestelmällinen, innostunut ja yhteistyökykyinen. Hän on tehokas ja varma editoija ja omaa hyvän kielitajun. Hänellä on mielellään jo kokemusta toimitussihteerin työstä.
Myös luonnon- ja ympäristönsuojeluun on oltava kiinnostusta ja tuntumaa.

Suomen Luonnon toimituksessa työskentelee seitsemän henkeä. Lehden ulkoasusta ja taitosta vastaa ulkopuolinen taittaja. Suomen Luonnon tekotapa on rento ja yhteistyöhenkinen.

Hakemukset on toimitettava perjantaihin 15.6.2007 mennessä osoitteella Suomen Luonto, Kotkankatu 9, 00510 Helsinki tai sähköpostilla päätoimittajalle (jorma.laurila@sll.fi).

Lisätietoja antavat päätoimittaja Jorma Laurila (09-228 08 217)
sekä toimitussihteerit Ritva Kupari (09-228 08 214) ja Alice Karlsson (09-228 08 205).
PALAUTE   YHTEYSTIEDOT