ETUSIVU

UUSIN LEHTI

ARKISTO

TILAAJAPALVELU

TOIMITUS

MEDIAKORTTI
Suomen Luonto

Vuoden turhake

Mitä ne taas ovat keksineet?

Onko vuoden aikana kauppoihin ilmaantunut uusi tuote, joka saa sinut ärtymään, huvittumaan tai ihmettelemään? Entä nostaako jokin uusi ilmiö karvasi pystyyn? Meneekö maailma hullumpaan suuntaan? Vedetäänkö kansaa höplästä?

Nyt on taas se aika, jolloin etsitään vuoden turhaketta. Suomen Luonnon perinteisellä kisalla on juuret vuodessa 2000, jolloin valittiin ensimmäinen vuoden turhake, lehtipuhallin. Muut ikuisen turhakeleiman saaneet ovat vaipankätkijäroskis, ulkomainen pullovesi, hampurilaisaterian kylkiäinen, juotava jogurtti, kaupunkimaasturi ja tuplapuhelinluettelot.

Turhakekisamme ei jätä kylmäksi. Olemme nostaneet keskusteluun aiheita, jotka ovat kuohuttaneet ja oudoksuttaneet, monesti myös huvittaneet. Jotkut ovat suuttuneet. Erityisesti kaupunkimaasturin valinta turhakkeeksi kirvoitti nettikeskusteluissa kirosanoja ja turhautunutta puhinaa.

Mihin kisa mahtaa johtaa tänä vuonna? Lähetä ehdotuksesi toimitukseen syyskuun loppuun mennessä. Perustelut ja kuvat ovat erittäin tervetulleita! Voittaja julistetaan joulukuun numerossamme.

Lähetä ehdotuksesi osoitteella Suomen Luonto / turhake, Kotkankatu 9, 00510 Helsinki tai sähköpostilla turhake@sll.fi. Voittajalle on luvassa rinkka, retkikeitin ja makuupussi.

Teksti: Alice KarlssonPALAUTE   YHTEYSTIEDOT